You are currently viewing “Štefica Cvek u raljama života”: Ljubavne muke mlade daktilografkinje u Domu kulture Sisak

“Štefica Cvek u raljama života”: Ljubavne muke mlade daktilografkinje u Domu kulture Sisak

Duhovita predstava „Štefica Cvek u raljama života“ u produkciji Binocular teatra dolazi na daske Doma kulture Sisak i to u četvrtak, 11.4.2019. godine u 20 sati. Režiju potpisuje Borna Armanini, a glume: Natalija Đorđević, Ranko Zidarić i Ana-Marija Vrdoljak. 

Štefica je mlada Zagrepčanka u inicijacijskoj potrazi za emotivnim i seksualnim ispunjenjem sasvim sigurno postaje svevremeni lik.
Ona je prototip gradske djevojke koja ima kompleks zbog viška kilograma i svim se silama pokušava uklopiti u moderno društvo. Ona ide čak i protiv sebe same pokušavajući pronaći životnu sreću.
„Štefica Cvek“ nije samo žensko pismo koje se bavi isključivo ženskim principom iz tipično ženske vizure, ona je vrlo precizna i psihološki razrađena disertacija o životu mlade djevojke u suvremenom društvu.
Neodoljivo duhovito i šarmantno djelo koje nas svakako nagoni na smijeh, ali i na to da se duboko zamislimo.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 50 kuna; studenti, učenici i umirovljenici 40 kuna u prodaji online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa.

Čekamo vas!