You are currently viewing "Stilske vježbe" u sisačkom Domu kulture

"Stilske vježbe" u sisačkom Domu kulture

Planet Art gostovat će u Domu kulture Kristalna kocka vedrine s kazališnom poslasticom. Riječ je o kultnoj predstavi „Stilske vježbe“ koja će se odigrati na sisačkim daskama u ponedjeljak, 9. prosinca 2013. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak.

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda.

Roman Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.

U 'Stilskima' se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta!

Predstava je to za sve generacije, predstava koja stvara kazališnu publiku.

Karte po cijeni od 50,00 kuna moguće je kupiti svakim radnim danom od ponedjeljka do petka na blagajni Doma kulture od 15 do 20 sati.

zp8497586rq