You are currently viewing Suvremena komedija HNK Zadar “Besplatan Wi-Fi” na 9. Prologu

Suvremena komedija HNK Zadar “Besplatan Wi-Fi” na 9. Prologu

U nedjelju, 23.10.2016. godine u 20 sati u Kazalište 21 stiže komedija HNK Zadar “Besplatan Wi-Fi”, u režiji Zorana Mužića, a u kojoj glavne uloge tumače Žana Bumber, Alen Liverić i Petra Težak.
Tema suvremene komedije “Besplatni Wi-Fi” je suživot dvije žene i muškarca, koji zajedno žive iz potrebe, a u srednjim su godinama i pokušavaju pronaći novi početak i smisao života. Komedija s vrlo aktualnom temom iz suvremenog života, donosi priču o troje razvedenih samaca prisiljenih živjeti u sustanarstvu jer zbog velikih troškova i financijske krize to je jedino rješenje za uštedu. Hoće li taj suživot biti sretan, vedar? Hoće li Internet služiti samo za održavanje kontakta s vanjskim svijetom ili će se umiješati u sentimentalni život i narušiti skladni sustanarski odnos trojke?

I ove godine u prodaji su pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, a nude mogućnost gledanja svih deset predstava na festivalu. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

Čekamo vas!