You are currently viewing Svečana premijera filma “Most na kraju svijeta”

Svečana premijera filma “Most na kraju svijeta”

U sisačkom kinu će se od 2. do 4. siječnja 2015. godine od 20 sati prikazivati hrvatski film “Most na kraju svijetu” koji je sniman u Sisku i Hrvatskoj Kostajnici redatelja Branka Ištvančića. U filmu su glumili i sisački statisti, a film je sniman na nekoliko lokacija u gradu.

Svečana premijera ovog filma održat će se u subotu, 3. siječnja 2015. godine u 20 sati kada se očekuje i dolazak filmske ekipe.

Uz redatelja Branka Ištvančića doći će i glavni glumci: Aleksandar Bogdanović, Nela Kocsis, Slaven Knezović, Đorđe Kukuljica i ostali. Publika će ih upoznati prije samog filma u 19.30 sati.

Bit će to dobar uvod u film koji je na svojoj zagrebačkoj premijeri prije nekoliko dana izazvao pozitivne kritike što se tiče teme, ali i načina snimanja.

Film “Most na kraju svijeta” bavi se nesretnim ljudskim sudbinama iz vremena rata u Hrvatskoj. U ozračju straha, povratka srpskih prognanika u svoje kuće u kojima su u međuvremenu naseljeni Hrvati izbjegli iz Bosne, jedan starac nestaje, a istraga policajca koji je i sam naseljen u srpskoj kući, s vremenom će postati sve osobnija.