You are currently viewing “Tarzan” na 12. Prologu

“Tarzan” na 12. Prologu

Potpuno drugačija predstava „Tarzan“ HNK Zadar gostuje u Sisku u utorak, 22.10.2019. godine u Domu kulture Sisak u 20,00 sati. Predstava je u sklopu 12. Festivala regionalnih kazališta Prolog.

Što se događa Tarzanu i Jane nakon što su pobijedili sve prepreke na putu svoje ljubavi? Na prvi pogled, sitni nesporazumi i nesuglasice, malo ljubomore i zasićenosti, ali uglavnom vrlo neudobni uvjeti za život u džungli. Tarzan je ostario i ima išijas, a Jane je se guši u džungli, nedostaju joj materijalna bogatstva, automobili, zgrade, treperenje semafora, trgovine i restorani. Kada se u igru umiješa rafinirana i kozmopolitska hijena Mike, igra tek započinje i stvara se ljubavni trokut.

Predstavu je režirao Matjaž Latin prema tekstu slovenskog dramaturga Roka Vilčnika, a glavne uloge igraju Alen Liverić, Žana Bumber i Dean Krivačić.

U prodaji su pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna, pojedinačne ulaznice 30 kn; za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa.
Čekamo vas!