You are currently viewing U Domu kulture održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Siska

U Domu kulture održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Siska

Uz prisustvo visokih državnih dužnosnika, premijera Zorana Milanovića i ministra Gordana Marasa, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Siska u Domu kulture Kristalna kocka vedrine u srijedu, 4. lipnja 2014. godine.

U ovoj svečanoj prigodi, nagrađeni su i vrijedni ljudi, naši Siščani i Siščanke koji su svojim radom i rezultatima obogatili i oplemenili život našeg grada. Zahvala za dugogodišnji vrijedan doprinos na sisačkoj kulturnoj sceni pripala je profesoru filozofije i pjesniku Nikoli Tadiću, pohvala Grada Siska pripala je Građanskoj incijativi “Moj grad Sisak” i Udruzi HVIDR-a Grada Siska. Godišnje nagrade dodijeljene su Športskom plesnom klubu Top Step i Valentini Ivanković Pelikan, umjetničkoj voditeljici Plesnog kluba Tina i to za kulturno-umjetničko stvaralaštvo, pedagoški i kreativan rad s djecom, mladima i odraslima na području plesne umjetnosti.

Zahvalu, pohvale i nagrade dobitnicima su uručili gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i predsjednik Gradskog vijeća Grada Siska Ivan Đumbir.