You are currently viewing U sklopu Filmofilije pogledajte dokumentarni film Tajna

U sklopu Filmofilije pogledajte dokumentarni film Tajna

U sklopu Filmofilije u ponedjeljak, 25.4.2016. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak prikazivat će se dokumentarni film “Tajna”. Ulaz je besplatan.

O filmu:
Režija: Drew Heriot, Sean Byrne, Damian McLindon, Marc Goldenfein
Godina: 2006.
Trajanje: 90 minuta

Tajna koja je bila poznata samo određenim ljudima i određenim nacijama konačno je otkrivena svima nama. Tajna je dokumentarni film sa prijevodom koji sadrži puno intervijua i razmišljanja različitih stručnjaka koji vjeruju u ideju razmišljanja. U filmu se obrađuje tematika koja pokriva baš to razmišljanje, da ako vjerujemo u nekakav ishod i kontinuirano razmišljamo o istom, to i možemo postići ako smo uporni i predani. Nakon uspješnog serijala filmova pojavila se i istoimena knjiga koja obrađiva istu tematiku tajne. Film Tajna, a kasnije i knjiga privukao je veliku pažnju javnosti i javnih ljudi poput Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres, koji su i preporučili gledanje ovog dokumentarnog filma. Ovaj dokumentarac ulijeva bar malo nade da će nam u budućnosti biti bolje i da ćemo
pobjeći od sadašnjeg stanja da bi bilo svima nama bolje. Mi smo vama otkrili tajnu, a mislimo da ima u tome nešto, podjeli i ti ovaj dokumentarac sa prijateljima, rodbinom, susjedom sigurno će vam biti zahvalni!