You are currently viewing “Ubojstvo u klubu Quasimodo” na 11. Prologu

“Ubojstvo u klubu Quasimodo” na 11. Prologu

U sklopu 11. Festivala regionalnih kazališta Prolog u srijedu, 10. listopada 2018. godine biti će izvedena triler komedija “Ubojstvo u klubu Quasimodo” Kazališta Play Drama Split i Hrvatskog narodnog kazališta Zadar. Režiju potpisuje Nenni Delmestre a glume Elvis Bošnjak, Alen Liverić i Justina Vojaković Fingler. Predstava je na programu u 20 sati u Kazalištu 21.

“Ubojstvo u klubu Quaisimodo” je napeta triler komedija koja počinje pronalaskom tijela, plavokose žene prekrivene stoljnjakom. Vlasnik kluba Joe budi se s pištoljem u ruci. Njegov prijatelj, također Joe, sinoć je negdje izgubio svoju crvenu kravatu. Ni jedan ni drugi ne sjećaju se plavuše ali očito je da ju je jedan od njih dvojice ubio. Tko je to napravio i zašto? Tko je ta plavuša? I dok tako pokušavaju rekonstruirati proteklu noć Joe 1 i Joe 2 susrest će se s izazovom razotkrivanja vlastitog životnog stanja i svojih najdubljih žudnji.

Pripremili smo i ove godine pretplatničke iskaznice, cijena im je 200 kuna. Pojedinačne ulaznice su 30 kuna, ulaznice za studente, umirovljenike i učenike su 20 kuna a mogu se kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije odnosno programa.