You are currently viewing Urnebesna komedija “Ja, tata” na daskama Doma kulture

Urnebesna komedija “Ja, tata” na daskama Doma kulture

Na daske Doma kulture Sisak u utorak, 17.1.2017. godine u 20 sati stiže Teatroman i Teatar Exit s predstavom “Ja, tata”. Ovo je urnebesna i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke.
Ako ne znate: “Što to danas znači biti tata?” i “Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni “Kakav porod želite?” ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.
Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu. Režiju potpisuje Boris Kovačić, a glumi Rakan Rushaidat.

Ulaznice su u prodaji od 2.1.2017. godine. Mogu se kupiti po cijeni od 50 kuna, a za umirovljenike i studente te grupne ulaznice (10 i više) 40 kuna na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sati, a te vikendom sat vremena prije projekcije / programa.
Napomena: u vremenu od 2.1. do 5.1.2017. godine blagajna Doma kulture Sisak radit će od 9 do 15 sati.
Čekamo vas!