You are currently viewing Urnebesna komedija “Kod kuće je najgore” na daskama Doma kulture Sisak

Urnebesna komedija “Kod kuće je najgore” na daskama Doma kulture Sisak

Kazalište Knap s predstavom “Kod kuće je najgore” koja govori o Kishonovim urnebesnim obiteljskim pričama gostuje u Domu kulture Sisak u utorak, 5.3.2019. godine u 20 sati.

Predstavu je režirao Boris Kovačević, a Najboljeg supruga i Najbolju suprugu na svijetu glume Dunja Fajdić i Marko Hergešić. Avanture Indiane Jonesa, Supermena ili Robina Hooda blijede pred avanturama iz svakodnevnog života “malog” čovjeka kakve nam prikazuje Kishon. Potraga za izgubljenom dudom, kupnja stroja za pranje rublja ili odlazak na godišnji odmor u Kishonovoj interpretaciji predstavljaju prvorazredan avanturistički čin nas običnih smrtnika. Te humoreske o našim “svakodnevnim pustolovinama” savršeno precizno dijagnosticiraju naše mane i slabosti i, naravno, pršte od vedrog, samoiscjeljujućeg Kishonovskog smijeha.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 50 kuna; studenti, učenici i umirovljenici 40 kuna u prodaji online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa.

Čekamo vas!