You are currently viewing Urnebesna komedija “Sarmica” stiže u Sisak

Urnebesna komedija “Sarmica” stiže u Sisak

˝Sarmica˝ je urnebesna komedija nastala prema tekstu Milana Grgića, a na daskama Doma kulture Sisak gostuje u utorak, 19.4.2016. godine u 20 sati. U središtu priče je postariji gospodin Saša (Duško Valentić), arhitekst oženjen mladom studenticom Vesnom. Sumnjajući u njezinu vjernost odluči ju pratiti zbog čega se, uslijed jednog praćenja po kiši, prehladi, a u novonastaloj nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić). Ona, još uvijek pomalo slaba na njega, pripravlja mu kamilicu za inhaliranje, posprema kuću i zapitkuje o odnosu s novom suprugom Vesnom.
Što se događa sa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero (Mladen Čutura), umirovljeni policajac i stručnjak za praćenje. On odluči Saši ponuditi svoje profesionalne usluge kako bi mu svako jutro referirao gdje mu je i s kim supruga bila, kako se ponašala itd. Upravo tu započinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom.

Rezervacije na broj 044/527-479. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni Doma kulture tri dana prije predstave. Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 50 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 40 kuna, studenti i umirovljenici 40 kuna.
Čekamo vas!