You are currently viewing “Velika zvjerka” – snažna predstava koja plijeni lakoćom na daskama Doma kulture Sisak

“Velika zvjerka” – snažna predstava koja plijeni lakoćom na daskama Doma kulture Sisak

Predstava “Velika zvjerka” Kazališta Planet Art dolazi na daske Doma kulture Sisak u ponedjeljak, 5.2.2018. godine u 20 sati. Režiju potpisuje Slavica Knežević, a glume Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.
Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu. Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.
Osim toga, Velika zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekova života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na njegov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.
Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.

Rezervacije na broj 044/527-478. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni Doma kulture najkasnije tri dana prije predstave. Ulaznice su u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 50 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 40 kuna, studenti i umirovljenici 40 kuna.
Čekamo vas!