You are currently viewing Županijska smotra kazališnih amatera Sisak

Županijska smotra kazališnih amatera Sisak

Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak i ove godine organizira Županijsku smotru kazališnih amatera. Smotra se održava u subotu, 28. i u nedjelju, 29. ožujka 2015. godine u Sisku u Kazalištu 21. Na smotri će sudjelovati Amatersko kazalište Radoholičari Dvor s predstavom “E, moj Đuro šta sada?”, Češka beseda Sisak “Doživljaji dobrog vojaka Švejka”, Scena Sisak “Majke”, SKD Prosvjeta Sisak “Ordinacija” i Češka beseda Jazvenik “Starački dom”.
Ulaz na sve predstave je slobodan!
Pobjednik na Županijskoj smotri predstavljat će nas na 55. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera koji će u organizaciji Hrvatskog sabora kulture biti održan u Pazinu od 8. do 10. svibnja i u Vodicama od 15. do 17. svibnja 2015. godine.
Festival hrvatskih kazališnih amatera je godišnja smotra najboljih amaterskih kazališta i kazališnih skupina. Zadaća Festivala jest poticajno djelovanje na razvitak kazališnog amaterizma u Hrvatskoj i prezentacija najkvalitetnijih godišnjih ostvarenja amaterskih kazališnih udruga svih kazališnih poetika koje njeguju kazališne skupine: klasičnog, pučkog, plesnog, alternativnog teatra te druge vrste kazališnih izričaja.

Županijska smotra kazališnih amatera Sisak 2015. godina – PROGRAM

Subota, 28.3.2015. / Kazalište 21

18.00 h / Amatersko kazalište Radoholičari Dvor “E, moj Đuro šta sada?”

19.30 h / Češka beseda Sisak “ Doživljaji dobrog vojaka Švejka”

20.30 h / Scena Sisak “Majke”

Nedjelja, 29.3.2015. / Kazalište 21

11.00 h / SKD Prosvjeta Sisak “Ordinacija”

12.30 h / Češka beseda Jazvenik “Starački dom”