You are currently viewing “Boje i godine” Hrvatskog kazališta Pečuh na 9. Prologu

“Boje i godine” Hrvatskog kazališta Pečuh na 9. Prologu

U sklopu 9. Festivala regionalnih kazališta Prolog u subotu, 29.10.2016. godine u Kazalištu 21 u 20 sati očekuje nas Hrvatsko kazalište Pečuh iz Mađarske s predstavom „Boje i godine“. Riječ je o međunarodnoj suradnji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak i Hrvatskog kazališta Pečuh, a predstava se na festivalu nalazi u off programu. Predstavu „Boje i godine“ režirao je Jasmin Novljaković, a glume Vlasta Ramljak, Irisz Nagy, Zoe Hofmann, Szilard Tuboly, Zsolt Molnar, Soma Kerekes.
“Boje i godine” nastala prema autobiografskom romanu Margit Kaffke, predstava, u središte stavlja ženu progovarajući o položaju žene u društvu, položaju žene kao majke, položaj žene koja je manipulatorica u smislu vlastitog napretka u odnosu na muža…stavlja sebe u prvi plan da bi na kraju ostale samo boje i godine, i ostaje potpuno sama.
Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.
Čekamo vas!