You are currently viewing Country rock poslastica u Klubu KKV: Wanted man – Johnny Cash tribute bend

Country rock poslastica u Klubu KKV: Wanted man – Johnny Cash tribute bend

U subotu, 14. prosinca 2019. godine u Klubu KKV očekuje vas prava country rock poslastica – iz Zagreba stiže Wanted man – Johnny Cash tribute bend koji od 2013. godine njeguje glazbeni izričaj jednog od najvećih glazbenika svih vremena, Johnnyja Casha. Ovu četvorku zaista je teško ‘bookirati’ jer su konstantni na klupskoj sceni, kako zagrebačkoj tako i šire, zato ne propustite njihov premijerni sisački nastup u Klubu KKV, u subotu, 14. prosinca u 21 sat.
Cijena ulaznice je 30 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 40 kuna.

Band “Wanted Men” nastao je 2013. godine iz zajedničke ljubavi prema glazbi Johnny Casha. Ono što je trebao biti samo jedan koncertni nastup preraslo je u mnoštvo zabave i dobrih dobrih svirki u živo. Glasovna interpretacija hrvatskog Casha, kako nazivaju mladog kantautora Tomislava Malagurskog, u kombinaciji sa renomiranim glazbenicima nastupe ovog banda čini uvijek jedinstvenim i zanimljivim kako vrsnim poznavateljima opusa i rada Johnny Casha, tako i svim ljubiteljima dobre svirke uživo.

Wanted Men je poznat u klupskim krugovima gdje izvodi autentičan repertoar Johnny Casha, koji uključuje opus od najranijih dana pa sve do “American recordings” ere.

Wanted Men su:
Vokal i akustična gitara: Tomislav Malagurski (Journey Brothers)
Električna gitara: Zvonimir Lugarić – Zvocks (Journey Brothers)
Bas gitara: Slaven Špoljarić (Journey brothers)
Bubanj: Ivor Plužarić (Cojones)