You are currently viewing “Dame biraju” ponovno u Sisku

“Dame biraju” ponovno u Sisku

Zbog velikog interesa Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak ponovno organizira dolazak regionalne hit predstave “Dame biraju” i to u petak, 4.10.2019. godine u 20 sati u Domu kulture Sisak.
“Dame biraju” Altteatra Sarajevo jedna je od najgledanijih komedija svih vremena koja je zapalila kazališne dvorane gdje god je igrala. Jedna od najvećih nagrada za ove izvrsne akademske sarajevske glumce je zasigurno oduševljenje s kojim ih dočekuje ženska publika.
Predstava je urnebesni kazališni hit koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza, a predstava je postala i jedinstveni teatarski “LADIES NIGHT” na koji dolaze prijateljice u grupama na najbolji ženski provod… Obožavateljice ovu predstavu gledaju sada već i desetke puta jer svaki put nudi nešto novo.

Ulaznice u prodaji po 60 kuna, za umirovljenike i studente 50 kuna te grupne ulaznice (10 i više) 50 kuna na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sat te vikendom sat vremena prije projekcije / programa.