You are currently viewing Dječji program povodom Dana grada Siska

Dječji program povodom Dana grada Siska

Bogat program za Dan grada Siska počinje u petak, 31. svibnja i trajat će do 4. lipnja 2024. na više lokacija u gradu. Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak organizirao je za djecu dvije predstave u dva dana na sisačkom korzu.

U subotu, 1. lipnja 2024. gostuje Teatar Puna kuća s interativnom predstavom “Zvukolika šuma” u izvedbi Svetlane Patafte i Petre Bratković koje će zajedno s publikom izvoditi određene glazbene i ritmičke etide, te na kraju predstave postati mali „orkestar“.
Autorice predstave su Lucija Stanojević, violinistica i glazbena pedagoginja i Svetlana Patafta, glumica i dramska pedagoginja. Predstava počinje u 10 sati na sissačkom korzu, u parku Majmunjak.

U nedjelju, 2. lipnja 2024. gostuje Teatra CIRKUS Punkt s predstavom “Vučko – čovjek od princima” autorskog tima kojeg čine Sandra Dunaj, Lidija Kraljić, Ivana Pedljo i  Tina Janežić. Predstavu izvode Sandra Dunaj, Lidija Kraljić i  Ivana Pedljo u 10 sati na sisačkom korzu, kod parka Majmunjak.

‘Ko je kome vuk? Tko je Disko Mica ili što tu radi Crvenkapica? Vrijedi li zastati i svoje principe staviti na test ili pak kročiti šumom priča bez kompromisa? Pitanja su to koje muče Vučka od principa pa odlučan u nastojanju da pronađe odgovore kreće u nepoznato. Ova priča koja visi u zraku ima možda sigurnije tlo pod nogama od mnogih poznatih pripovijetki utabanih staza, a namijenjena je za djecu i njihove roditelje.

Proslavite s nama Dan grada Siska!