You are currently viewing “Dnevnik malog Perice” u Atriju Starog grada

“Dnevnik malog Perice” u Atriju Starog grada

U sklopu KULturnog LJETA KKV-a, manifestacije koja donosi cijeli niz kazališnih predstava u Starom gradu u Sisku, u ponedjeljak, 10. lipnja 2019. godine, upravo u Atriju Starog grada Glumačka družina Kazališta 21 izvesti će svoju uspješnicu, ˝Dnevnik malog Perice˝ (Tko pjeva zlo ne misli). Predstava je na programu u 21 sat.

˝Dnevnik malog Perice“ poznata je priča Vjekoslava Majera svojevremeno ekranizirana pod naslovom ˝Tko pjeva zlo ne misli˝.  Komedija je to  o odnosima velikih emocija – ljubavi i mržnje, priča o galerijama svakodnevnih ljudi s kojima i među kojima živimo, pjevamo, radujemo se i tugujemo. Glavnina radnje odvija se u stanu obitelji Šafranek, njihovom dvorištu, obližnjoj kavani, a zaplet započinje kada u život obitelji Šafranek uleti gospodin Fulir i poremeti odnose cijele obitelji.

Ulaz je slobodan, a do Staroga grada organiziran je prijevoz autobusom Autoprometa koji će ispred Malog Kaptola krenuti u 20,30 sati. Povratak iz Staroga grada slijedi  po završetku predstave.