You are currently viewing Kerekesh teatar s komedijom “Beba” na daskama Doma INE

Kerekesh teatar s komedijom “Beba” na daskama Doma INE

Urnebesna komedija Kerekesh teatra „Beba“ gostuje u nedjelju, 26.3.2023. u 20 sati u Domu INA Rafinerije. U predstavi glume Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš koji je ujedno autor teksta i potpisuje režiju.

Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Naša Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomaljati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”.

Ulaznice po cijeni od 7 eura (52,74 kune) mogu se kupiti  na www.ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21 ponedjeljkom od 14 do 20 sati, od utorka do petka od 9 do 20 sati. Na dan predstave u Domu INE od 19 do 20 sati.