You are currently viewing Komedija “Brodolomke” na 11. Prologu

Komedija “Brodolomke” na 11. Prologu

U sklopu 11. Festivala regionalnih kazališta Prolog gostuje komedija Ludens teatra iz Koprivnice i Kazališta Moruzgva “ Brodolomke“ u ponedjeljak, 5. studenog 2018. g u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati. Režiju potpisuje Krešimir Dolenčić a impresivnu glumačku postavu čine: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Luka Petrušić.

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Kako bi što veći broj Siščana mogao uživati u kazalištu, pripremili smo i ove godine pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, pojedinačne ulaznice 30 kn; za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa.