You are currently viewing Komedija “Floromanija” na 10. Prologu

Komedija “Floromanija” na 10. Prologu

Na 10. Festivalu regionalnih kazališta Prolog gostuje Gradsko kazalište Požega s komedijom “Floromanija”. Predstava će se održati u utorak 7.11.2017. godine u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati. Predstavu je režirao Majkl Mikolić.

˝Floromanija˝ je komedija prožeta glazbom i fenomenom instant glazbenih zvijezda. Otvara suvremena pitanja može li danas svatko postati zvijezda preko noći pomoću You tube-a te kako to djeluje na malog čovjeka? Flora je domaćica, okupirana kućanskim poslovima, Florijan-njezin suprug pokušava je izvući iz depresije tako što je snimi kako pjeva. U nadi da joj pomogne angažira učiteljicu pjevanja koju pronalazi u lokalnom kafiću. Igraju: Barbara Rocco, Luka Juričić, Marijana Matoković.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Podsjećamo da su u prodaji i pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat, kao i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.