You are currently viewing Komedija “Tri treća tromjesečja” na 10. Prologu

Komedija “Tri treća tromjesečja” na 10. Prologu

„Tri treća tromjesečja“ komedija Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci gostuje na 10. Prologu u srijedu, 11.10.2017. godine u Kazalištu 21 u 20 sati. Riječ je o komediji koja govori o povjerenju u muško-ženskim odnosima. Kroz predstavu u bolničkoj sobi upoznajemo tri žene različitih godina, stila i stasa, u devetom mjesecu trudnoće. Četrdesetpetogodišnja Ivanaje u stabilnom braku više od petnaest godina, te zbog pretjerane težine jede sve osim čokolade.
Tridesetpetogodišnja Ivona živi od svog rada, ali je vidno uznemirena i kratkog fitilja, jer se nadala da će se njezin dečko razvesti istog trena kad je doznao da je ona trudna. Međutim to nije napravio. Najmlađa, hostesa Iva planira postati uspješna manekenka, a dok ne ulovi pravu poslovnu priliku uzdržava ju njezin malo stariji dečko. Iako na prvi pogled djeluje da ih ništa ne povezuje, otkrit će da ih muče isti problemi.
Režiju potpisuje Frana Marija Vranković, a igraju Mia Krajcar, Martina Stjepanović, Nikolina Ljuboja.
I ove godine u prodaji su pretplatničke iskaznice. Cijena im je 200 kuna, a nude mogućnost gledanja dvanaest predstava na festivalu, a u prodaji su od četvrtka, 5.10.2017. godine na blagajni Doma kulture Sisak. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.
Čekamo vas!