You are currently viewing Malo Morgen na daskama Doma kulture Sisak

Malo Morgen na daskama Doma kulture Sisak

Komedija “Malo Morgen” Kazališta Knap stiže na sisačke daske i to u utorak, 8.3.2016. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak. Ova komedija zasigurno će vas u mjesecu koji dolazi nasmijati do suza jer ponekad je ljekovito smijati se vlastitoj nemoći. Iskusni profesionalni kartaš namjerio se na lokalne kockare u luksuznom hotelu na Opatijskoj rivijeri. Sraz ovih petero osebujnih, ali vještih ljudi rezultirat će briljantnom komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini. A sve nam to izgleda nekako poznato, zar ne?
Predstavu ostvaruje plejada hrvatskih glumaca: Željko Duvnjak, Žarko Potočnjak, Mladen Vasary, Tomislav Martić i Nancy Abdel Sakhi, predvođeni legendarnim redateljem Georgiom Parom.

Rezervacije na broj 044/527-479. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni Doma kulture tri dana prije predstave. Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 50 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 40 kuna, studenti i umirovljenici 40 kuna.
Čekamo vas!