You are currently viewing Mjuzikl za djecu “Mi o vuku” gostuje u Domu INA rafinerije

Mjuzikl za djecu “Mi o vuku” gostuje u Domu INA rafinerije

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka. Pogledajte u nedjelju, 14.4.2024. u 18 sati u Domu INA rafinerije.

Autor teksta je Igor Weidlich, režiju potpisuje Robert Bošković, a glazbu Bojan Jambrošić koji ujedno i glumi zajedno s Manuelom Svorcan.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama, koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.

Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.

A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove.

Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.

Cijena ulaznice je 5 eura, a mogu se kupiti  na www.ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21,Trg grada Heidenheima 3, radnim danom od 14 do 20 sati. Na dan predstave u Domu INE sat vremena prije predstave.