You are currently viewing “Mušica” na KULturnom LJETU KKV-a

“Mušica” na KULturnom LJETU KKV-a

Gradsko kazalište Sisak na KULturnom LJETU KKV predstavit će se u ponedjeljak, 12.6.2017. godine u Starom gradu s početkom u 21 sat s novom predstavom „Mušica“ koja je svoju premijernu izvedbu imala u svibnju ove godine. „Mušica“ nastala prema tekstu Angela Beolca, poznatijeg po samonadjenutom imenu Ruzante (u kasnijoj transkripciji Ruzzante) koji poput dragocjenog muzeja prenosi život, razmišljanja, osjećaje i umjetnost raskošne talijanske renesanse. U svom remek djelu “Mušica” on preispituje snagu takvog temelja društva kao što je to brak i dolazi do jasnog zaključka da se nikakav kalup i model ne mogu primijeniti na ljudske emocije.
Režiju ovog djela i scensku adaptaciju potpisuje Silvije Vadla, a igraju: Nataša Kopeč, Filip Detelić, Marko Hergešić i Ivan Grčić.
Osiguran prijevozom brodom, polazak broda u 20,30 sati ispred Malog Kaptola, a povratak u 22,40 sati. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 044/527-479 ili 044/527-478. Ulaz na program je besplatan. U slučaju kiše program će se održati u Kazalištu 21.