You are currently viewing Muškarci.hr u siječnju u Domu kulture Sisak

Muškarci.hr u siječnju u Domu kulture Sisak

U siječnju 2019. godine i to u ponedjeljak, 21.1.2019. godine u 20 sati u Domu kulture Sisak očekuje nas predstava Satiričkog kazališta Kerempuh i Teatromana “Muškarci.hr”.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima. Igrajući Muškarce.hr temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Za muškarce u našoj predstavi one su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode. Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno). Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi. Od muškaraca.hr gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna te za studente i umirovljenike 40 kuna prodaju se online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak od 2.1.2019. godine radnim danom u vremenu od 9 do 15 sati.