You are currently viewing Najavljeni programi Doma kulture Sisak u novoj sezoni

Najavljeni programi Doma kulture Sisak u novoj sezoni

Bogata paleta različitih programa i događanja očekuje nas u novoj 2015. / 2016. sezoni Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak, najavljeno je to na današnjoj konferenciji za medije. Ravnateljica Doma kulture Valentina Ivanković Pelikan rekla je kako s novom sezonom Dom kulture Sisak postaje moderniziraniji i to uvođenjem online kupnjom ulaznica za sve programe. “Uvodimo novu pogodnost za naše korisnike, online kupnju ulaznice za sve programe, i kazališne i kino projekcije. Ulaznice su dostupne na www.ulaznice.hr”.
Također su najavljeni i ostali programi Doma kulture Sisak. Očekuju nas upisi u plesne, dramske i glazbene radionice kao i Ogledni sat Kreativnog učilišta već u četvrtak, 10.9.2015. godine u 19,30 sati u Kazalištu 21.
I ove godine Dom kulture Sisak organizira program “Pozdrav prvašičima” kojima će počastiti i zaželjeti dobrodošlicu sisačkim prvašičima predstavom “Povratak iz budućnosti I” koja je na rasporedu u ponedjeljak, 21.9.2015. godine u 10 sati u Domu kulture Sisak.
Osim toga obilježit će se i Dan sisačkog kazališta 2.10. i to predstavama vlastite produkcije. Ljubitelje kazališta očekuje u listopadu i studenom još jedan, ovaj put, 8. Festival regionalnih kazališta Prolog.
“Sljedeću godinu obilježavamo 10. obljetnicu Gradskog kazališta Sisak pa su tako u pripremi dvije profesionalne predstave, predstava za odrasle “Poslovice babe Marte ili kako ostati singl” redatelja Silvija Vadle, a prema tekstu sisačke autorice Blaženke Slovenac. Osim toga, očekuje nas i predstava za djecu pod nazivom “Profesor Kovčežić otkriva drvo, papir i Japan” autora Damira Borojevića”, naglasila je ravnateljica Ivanković Pelikan.
Osim kazališnog očekuje nas i bogat kino program i to s najnovijim filmskim naslovima. Jesen u kinu započinjemo 12.9. i to projekcijom filma za djecu “Mune – čuvar mjeseca” i Fantastična četvorka. Kino program dostupan je na web stranici cubrad.net/domkkv2.
“U listopadu očekuje nas projekcija hrvatskog filma “Zvizdan”, film koji je hrvatski kandidat za nagradu Oscar. Tada ćemo ugostiti i filmsku ekipu”, kazao je Daniel Pavlić, voditelj Filmskog centra Doma kulture Sisak.