You are currently viewing Ne propustite “Plemena”

Ne propustite “Plemena”

U ponedjeljak, 30.3.2015. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak gostuje Planet art s predstavom “Plemena”. U predstavi glume: Marko Torjanac, Slavica Knežević / Jasna Palić Picukarić, Lana Gojak / Vanda Winter, Matija Kačan / Janko Popović Volarić, Slaven Španović i Petra Kurtela.

Drama Plemena nam pružaju sliku današnjeg svijeta govoreći o potrebi za pripadnosti i o svemu što ona nosi: od pojedinačnih hijerarhija, interesa i pravila počevši od same obitelji nadalje.

Kroz intrigantnu i katarzičnu priču o ljubavi i izdaji ova višestruko nagrađivana drama nam pokazuje da o toj (ne)pripadnosti i dalje ovisi sreća pojedinca. Štoviše, umjesto da nam ponavlja kako smo svi jednaki, Plemena nam nude spoznaju i ukazuju na činjenicu koliko smo različiti. Gdje se ipak nalazi taj prostor u kojem plemena mogu naći suživot – o tome govori ova predstava.
Cijena ulaznice 60 kuna, grupni posjet (više od 10 ulaznica) 50 kuna. Rezervirajte na vrijeme svoje ulaznice na broj telefona 044/527-478 ili ih kupite svakim radnim danom od 13 do 21 sat na blagajni Doma kulture.
Čekamo vas!