You are currently viewing Nova predstava Teatra Exit “Disco svinje” na daskama Doma kulture Sisak

Nova predstava Teatra Exit “Disco svinje” na daskama Doma kulture Sisak

Nova predstava Teatra Exit “Disco svinje” dolazi na daske Doma kulture Sisak u ponedjeljak, 21.3.2016. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak.
Ovo je priča o mladim ljudima s ruba društva, ruba odgoja, ruba kojim se kreću opasni za sebe i druge. Kroz njihove postupke zrcali se društvo i obitelji bez previše nade. Oni su na pragu života, mladi, zaigrani, krhki, ogorčeni, divlji… Oni vrište na društvo koje ih je zaboravilo. Oni su sami i jedino imaju sebe.
Oni se brane od svijeta tako što ga napadaju. Oni su poziv na razmišljanje roditeljima, odgojiteljima, profesorima, političarima… Oni vrište i traže komadić nade. Oni svoju mladu energiju oslobađaju u mraku klubova uz ritam disco glazbe. ONI SU DISCO SVINJE. Ima li nade?! Predstavu je režirao Matko Raguž, a glume: Elizabeta Brodić, Matija Čigir, Ivana Gulin, Karlo Mrkša.
Rezervacije na broj 044/527-479. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni Doma kulture tri dana prije predstave. Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 50 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 40 kuna, studenti i umirovljenici 40 kuna.
Čekamo vas!