You are currently viewing Plesna raskoš Maše Kolar u Sisku

Plesna raskoš Maše Kolar u Sisku

Ja sam gospodarica rata
Ja sam gospodarica groma
Ja smirujem i podižem more…

U organizaciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak u četvrtak, 27.10.2016. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak održat će se plesna predstava «Trijada» nagrađivane autorice Maše Kolar koju je sisačka publika imala prilike već gledati. Riječ je o muško-ženskome duetu kojega je Kolar originalno napravila i izvodila u suradnji s portugalskim plesačem Ricardom Camposom Freireom, a u Sisku će ga izvoditi s hvaljenim članom zagrebačkog Baleta Takuyom Sumitomom.
Predstava je inspirirana snažnim, dominantnim ženama koje muškarce uče o ljubavi, a pratimo ih kroz tri odnosa: mladog muškarca i starije žene, muškarca i žene iste dobi te mlade djevojke i starijeg muškarca. Kritika izvedbu opisuje kao plesački raskošnu, punu energičnih kontakata, usuglašenih, izgrađenih, preciznih pokreta i napregnutih mišića, kao neprekidnu bujicu kontrapunktova. Plesačima se na sceni kao izvođači pridružuju i vizažist Dino Baksa te samouka klaviristica Josipa Kukor.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna, mogu se nabaviti na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa ili na www.ulaznice.hr.