You are currently viewing „Pluća“ GK Sisak i Teatra Exit u Kazalištu 21

„Pluća“ GK Sisak i Teatra Exit u Kazalištu 21

Gradsko kazalište Sisak i Teatar Exit na kazališnu scenu postavili su zanimljiv komad jednog od najznačajnijih britanskih pisaca današnjice Duncana Macmillana čiji tekstovi preispituju probleme roditeljstva, klimatskih promjena, iscrpljivanja resursa našeg planeta itd. Upravo o tome govori i drama „Pluća“, pobjednička predstava 9. festivala regionalnih kazališta Prolog. Repriza predstave “Pluća” održat će se u srijedu, 22.2.2017. godine u Sisku u Kazalištu 21 u 20 sati.

U središtu pozornosti je mladi par koji odlično interpretiraju Amar Bukvić i Jadranka Đokić. Oni su obrazovani, prate aktualna društvena i politička pitanja poput porasta svjetske populacije, potrebe za pitkom vodom, globalnog zatopljenja… U svom nastojanju da u tom svijetu žive što ispravnije na izuzetno zanimljiv način pitaju se treba li na takav svijet donositi djecu. Režiju potpisuje Aida Bukvić.

Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije / programa. Cijena ulaznice 50 kn, za umirovljenike, studente i učenike 40 kuna, grupna ulaznica (više od 10 ulaznica) 40 kn.
Čekamo vas!