You are currently viewing Predstava “Ja sam…” u Kazalištu 21

Predstava “Ja sam…” u Kazalištu 21

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i Kazališnom grupom “Skupina” organizira predstavu “Ja sam…” u subotu, 14.5.2016. godine u 18 sati u Kazalištu 21.
Predstava je rezultat kreativne suradnje umjetnika kazališta Arena Stage iz Washingtona i 11 mladih iz Hrvatske koji žive s invaliditetom.
Priča je to o njihovim životima, ispričana njihovim riječima, o izazovima s kojima se susreću kao osobe s teškoćama, načinima kojima nadilaze svakodnevne prepreke, njihovim postignućima i razočarenjima.
Ovom kratkom predstavom ti se mladi nadaju potaknuti vas na razmišljanje o predrasudama koje možda imate o ljudima s invaliditetom te vam žele pokazati koliko su sposobni i posebni!
Maja, Dario, Matea, Ivona, Bruno, Nataša, Snježana, Ivan, Mario, Martina i Ivana je jedanaestero mladih osoba s invaliditetom starih od 20 do 31 godine koji su sam napisali scenarij i koji će vam pokazati i dokazati kako se u životu može sve postići, samo kada to želimo.