You are currently viewing PRIJAVE ZA ŽUPANIJSKU SMOTRU KAZALIŠNIH AMATERA

PRIJAVE ZA ŽUPANIJSKU SMOTRU KAZALIŠNIH AMATERA

Već tradicionalno Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak organizira Županijsku smotru kazališnih amatera koja se održava početkom travnja u Sisku.
Svi zainteresirani, amaterska kazališta i kazališne družine / sekcije, kao i osnovne škole i vrtići mogu se prijaviti samo ukoliko u okviru svoga djelovanja imaju osnovanu i registriranu kazališnu udrugu/sekciju.
Prijaviti se mogu popunjavanjem prijavnice objavljene na službenim stranicama Doma kulture Sisak cubrad.net/domkkv2 do 15. siječnja 2015.godine.
Popunjenu prijavnicu dostaviti e-mailom na domkkv@domkkv.hr ili lorena@domkkv.hr ili poštom na adresu Dom kulture Sisak, Šetalište V. Nazora 12, 44000 Sisak.

Pobjednik Županijske smotre predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju na 55. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera koji će se ove godine održati u Pazinu od 8. do 10.5. i u Vodicama od 15. do 17.5.2015. Festival hrvatskih kazališnih amatera je godišnja smotra najboljih amaterskih kazališta i kazališnih skupina. Zadaća Festivala jest poticajno djelovanje na razvitak kazališnog amaterizma u Hrvatskoj i prezentacija najkvalitetnijih godišnjih ostvarenja amaterskih kazališnih udruga svih kazališnih poetika koje njeguju kazališne skupine: klasičnog, pučkog, plesnog, alternativnog teatra te druge vrste kazališnih izričaja.

Prijavnica