You are currently viewing Propitivanje izazova života u civilizaciji “Pod staklenim zvonom”

Propitivanje izazova života u civilizaciji “Pod staklenim zvonom”

Eksperimentalni umjetnički projekt pokreta, zvuka i teksta “Pod staklenim zvonom” autorice i izvođačice Vesne Mačković izveden je u četvrtak, 27.4.2017. godine u sklopu programa Sisak pleše. Pod svjetlosnom simulacijom staklenog zvona izvođačica kroz pokret, glas, tekst i glazbu propituje izazove života u civilizaciji. Izazovi koji su njena preokupacija odnose se na tijelo osjetljivo na vanjski svijet zbog svoje fizičke manjkavosti. Pitanja fizičke sigurnosti kao posljedicu imaju propitivanje smisla života u usamljenosti. Zvukovi su njezina najfinija stvarnost pod staklenim zvonom, a glazba koju čuje u sebi ili van sebe čine njen svijet varljivo potpunim.
Predstava “Pod staklenim zvonom” održat će se i u petak, 28.4.2017. godine u 19,30 sati u Domu kulture Sisak.
Ulaznice rezervirajte na vrijeme jer je broj mjesta ograničen. Pošaljite rezervaciju e-mailom ili SMS-om viber-om na ulaznice@vesnamackovic.com ili 0992004040.
CIJENA: Predstava je dio inicijative ‘Umjetnost dostupna svima’ prema kojoj posjetitelji ulaznice s praznim poljem cijene samo rezerviraju, a pri izlasku s predstave sami upisuju na ulaznicu i plaćaju cijenu ovisno o svom životnom standardu i zadovoljstvu odgledanom predstavom.