You are currently viewing “Ritina škola ” još jedna komedija na daskama Doma kulture Sisak

“Ritina škola ” još jedna komedija na daskama Doma kulture Sisak

Još jedna komedija očekuje nas u veljači na daskama Doma kulture Sisak. Ovog puta i to u ponedjeljak, 22.2.2016. godine u 19,30 sati ugostit ćemo Kazalište Planet Art s dinamičnom komedijom “Ritina škola”. U predstavi glume Marko Torjanac i Nataša Janjić.
Rita je inteligentna, pametna, britka frizerka koja osjeća da joj u životu nešto nedostaje. Pravdan je toliko rezigniran da mu više ništa ne nedostaje. Ili je bar tako mislio dok nije počeo predavati na večernjem tečaju književnosti. U ovoj dinamičnoj komediji punoj inteligentnog humora njih se dvoje suočavaju i s vlastitim životima, odlukama i pitanjima, a o nekim lekcijama i pitanjima iz ‘Ritine škole’ gledatelji će sigurno razmišljati i nakon predstave.

Rezervacije na broj 044/527-479. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni Doma kulture tri dana prije predstave. Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 60 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 50 kuna, studenti i umirovljenici 50 kuna.
Čekamo vas!