You are currently viewing Slavna komedija “Leticija i Ljublist” u Domu kulture Sisak

Slavna komedija “Leticija i Ljublist” u Domu kulture Sisak

Slavna komedija Petera Shaffera „Leticija i Ljublist“ Kazališta Mala scena, a u režiji Ivice Šimića zaigrat će na kazališnim daskama Doma kulture Sisak u petak, 5.2.2016. godine u 19,30 sati. Riječ je o komadu koji je nakon praizvedbe na West Endu 1987. godine tijekom dviju sezona doživio čak 700 izvedaba.
„Leticija i Ljublist“ priča je o Leticiji Douffet koja brani tradiciju i povijest kada dobiva otkaz zbog svog rada i načela koja žestoko zastupa. Tako „Leticija i Ljublist“ sada progovaraju o problemima suvremene Europe, zapravo o nestanku Europe u koju smo žudjeli devedestih. U predstavi glume: Vitomira Lončar, Jasna Bilušić, Lana Helena Hulenić, Ivica Šimić u alternaciji s Markom Hergešićem te članovi kazališta „Teatar M&M“.
Rezervacije na broj 044/527-479. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti na blagajni Doma kulture tri dana prije predstave. Ulaznice u prodaji na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije projekcije/programa. Cijena ulaznice 60 kuna, grupni posjet (10 i više karata) 50 kuna, studenti i umirovljenici 50 kuna.
Čekamo vas!