You are currently viewing Teatar Exit gostuje s šarmantnom predstavom NEVJEROJATAN DOGAĐAJ u kolovozu

Teatar Exit gostuje s šarmantnom predstavom NEVJEROJATAN DOGAĐAJ u kolovozu

U virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri, punoj kalamburičnih zapleta u stilu suvremene komedije dell’ arte, četvero mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički  transformirat će se pred vama snagom svog talenta i zavidnom vještinom u više od dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u vašem gradu.

“…Saznat ćete kak  jedan taksist baš tog dana ni imal sreće… i kak se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata… i kak je zaposlenica zoološkog vrta liznula žabu… i koga je  antropologinja i uvažena znanstvenica optužila za gerontocid… i kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta… i kako je zbog izvanrednih vijesti  i kriznog stanja prekinuta TV emisija Global… i što se dogodilo u jednom night clubu kad je reprezentativka ženskog nogometa prvi put obukla štikle… i sve to, i još mnogo više…” stoji u najavi Teatra Exit.

Čudesno šarmantna predstava Teatra Exit “Nevjerojatan događaj”, koja jamči večer dobre zabave, bit će izvedena u utorak, 1.8.2023. u 21 sat na Ljetnoj sceni Kazališta 21. U slučaju kiše biti će u Domu INA rafinerije. Ulaz na predstavu je slobodan.