You are currently viewing Teatar Exit i GospOUdinNOUbadi na daskama Doma kulture Sisak

Teatar Exit i GospOUdinNOUbadi na daskama Doma kulture Sisak

Na daske Doma kulture Sisak u utorak, 17.3.2020. godine u 20 sati dolazi Teatar Exit i GospOUdinNOUbadi u režiji Saše Anočića. U predstavi igraju: Karlo Bernik, Domagoj Ivanković, Jasmin Novljaković, Saša Anočić.

GospOUdinNOUbadi predstavnik je svih malih ljudi koji u cijelom ovom besmislu koji nas okružuje, ne traži samo ono čega nema (smisao), nego se usuđuje tražiti nešto više – život barem donekle dostojan čovjeka. Naš mali, veliki junak ostaje u istom danu i bez posla i bez djevojke, a vrlo brzo će ostati i bez svoje i mamine kućice ukoliko ne dostavi potrebnu dokumentaciju da je ta kućica baš njegova. Stisnut je uz rub jer je oko na kućicu bacio lokalni tajfun Grabijel Gramzivić. GospOUdinNOUbadi prisiljen je na posljednju bitku u svom malom životu, bitku protiv moćnih neprijatelja poput birokracije, nepotizma i naročito opasnog gospodina Nihilizma. Hoće li u toj bitci pobijediti ili će postati još jedan broj u nizu koji je izgubio baš sve?! Smijući se besmislu možemo li se nadati da će bar jednom u životu pobijediti mali čovjek? Pa makar to bilo u kazališnoj predstavi.

Ulaznice su u prodaji po 70 kuna, grupna 10 i više karata 60 kuna. Mogu se kupiti na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije odnosno programa.