You are currently viewing U subotu nas očekuju dvije predstave za djecu

U subotu nas očekuju dvije predstave za djecu

Čarobna priča za djecu Adventa u Sisku nastavlja se u subotu, 10. prosinca 2022. kada će za sisačke mališane biti upriličene dvije predstave. Prva je u 11 sati u Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice “Vlado Gotovac” gdje će biti upriličena dva igrokaza za djecu Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak –  “Kraljev postolar” i “Naš mali princ”. Istog dana s početkom u 18 sati, na sisačkom korzu, biti će upriličena predstava za djecu Kazališta Smješko “Božićni Djedomobil”.

Igrokaze “Kraljev postolar” i “Naš mali princ” izvode polaznice radionica Abeceda lutkarstva koje su same izradile lutke s kojima će se predstaviti na maloj sceni u Dječjem odjelu. S obzirom da je broj mjesta u ograničen, svoje ulaznice preuzmite što prije u Dječjem odjelu.

Kazalište Smješko upriličit će svoju blagdansku predstavu “Božićni Djedomobil” u izvedbi Mije Krajcar i Dušana Gojića. Djedica i njegova pomagačica pripremili su poklone i samo se trebaju ukrcati u Božićni Djedomobil i krenuti na put oko svijeta s poklonima…. no Djedomobil se pokvario… Kako će Djed Mraz i njegova pomagačica riješiti problem pokvarenog Djedomobila saznajte u subotu na sisačkom korzu.