You are currently viewing U tijeku prijave za 19. Maslačak

U tijeku prijave za 19. Maslačak

U tijeku su prijave za 19. Međunarodni festival dječjeg kazališta “Maslačak” koji će se ove godine odvijati od 8. do 13. svibnja 2017.godine u organizaciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak.

Međunarodni festival dječjeg kazališta “Maslačak” prvi je put organiziran prije devetnaest godina i od tada do danas se kontinuirano odvija. Festival je to u kojem djeca i mladi izvode predstave za djecu i mlade. Do sada je ugostio dječje kazališne predstave iz Indije, Njemačke, Latvije, Litve, Poljske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Češke, Rusije, Amerike, Venezuele, Slovačke, Srbije, Makedonije, kao i predstave iz raznih hrvatskih gradova. U posljednjih osamnaest godina brojna je publika mogla uživati gledajući niz zanimljivih dječjih predstava za najmlađe generacije. Kao dio festivalskog programa upriličene su i kreativne radionice poput žongliranja, lutkarskih, dramskih, glazbenih i plesnih radionica. Tradicija i kvaliteta najbolji su pokazatelji značaja festivala ˝Maslačak˝.
Organizator festivala pokriva troškove smještaja i prehrane, a troškove prijevoza sudionici festivala snose sami.

Posebno dostaviti:
– programski letak, fotografije, plakat i video snimku predstave
na adresu
Dom kulture Kristalna kocka Vedrine
Šet. V. Nazora 12
44000 Sisak
Hrvatska

Prijave traju do 31.3.2017., a online prijavnicu možete preuzeti na sljedećem linku: https://domkkv.hr/gradsko-kazaliste/online-aplikacija-maslacak/