You are currently viewing U veljači donosimo tri vrhunske kazališne komedije

U veljači donosimo tri vrhunske kazališne komedije

Dom kulture Kristalna kocka vedrine Gradsko kazalište Sisak u veljači donosi čak tri vrhunske kazališne poslastice. 

U srijedu, 6.2.2019. godine u Domu kulture Sisak u 20 sati gostuje  Planet Art i Teatar Rugantino s predstavom “Za umrijet od smijeha”.  Radnja predstave prenesena je u Hrvatsku, a sadržaji američkog društva, politike i kulture osamdesetih zamijenjeni su prepoznatljivim hrvatskim inačicama i kontekstom koji kritički progovaraju o Hrvatskoj danas. Glavni glumci predstave su Gordana Gadžić i Marko Torjanac.

U srijedu, 13.2.2019. godine u 20 sati u Kazalištu 21 očekuje nas urnebesna komedija Stojana Matavulja “Komušanje mozga”.  “Komušanje mozga”  – priča o  društvenoj stvarnosti, životu te pokušajima preživljavanja u današnjim uvjetima u izvedbi Stojana Matavulja, koji se ne štedi niti sekunde na sceni, nasmijat će vas do suza. Ne propustite priliku da u ovoj neobičnoj umjetničkoj kombinaciji koja nije klasična monodrama, a ni klasični stand up, kroz sjajne glumačke kreacije, spontanost, šarm, toplinu i zvuke gitare čujete o suvremenoj umjetnosti, o kulturi, o vječnoj misteriji muško-ženskih odnosa, o stanju u društvu, politici…i pritom se odlično zabavite.

Krajem veljače i to 25.2.2019. godine u Dom kulture Sisak u 20 sati dolazi Altteatar Sarajevo s predstavom “Dame biraju” ili skidajte se do kraja na sarajevski način. Dame biraju je urnebesni kazališni hit koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza. Predstava je postala i jedinstveni teatarski “LADIES NIGHT” na koji dolaze prijateljice u grupama na najbolji ženski provod. Progovara o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati s trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba. Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke.  

Cijena ulaznice po predstavi 50 kuna; studenti, učenici i umirovljenici 40 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati te vikendom sat vremena prije projekcije / programa.

Čekamo vas!