You are currently viewing Noć kazališta obilježava se i u Sisku

Noć kazališta obilježava se i u Sisku

Kao i proteklih godina, Noć kazališta, hvale vrijedna manifestacija, koju je pokrenulo Narodno sveučilište Dubrava uz pomoć partnera iz cijele zemlje i ove godine okupit će veliki broj sudionika iz svih krajeva naše zemlje te se očekuje još veća posjećenost nego proteklih godina.
Ovogodišnja, deveta po redu Noć kazališta sadržava najbogatiji program do sada, a održat će se 25. studenoga 2017. godine. U njoj će sudjelovati 80-ak kazališnih institucija i organizacija: nacionalna kazališta, javna i nezavisna kazališta, druge javne ustanove u kojima se odvija kazališna djelatnost te amaterske kazališne skupine, u pedesetak mjesta u Republici Hrvatskoj.
Najbogatiji popratni program manifestacije do sada, održavat će se od 16. do 26. studenog, a uključivat će stručne tematske okrugle stolove, izvedbe kazališnih predstava na više mjesta i lokacija u zemlji te raznovrstan popratni program.

Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak Noć kazališta obilježit će u nedjelju, 26.11.2017. godine u Kazalištu 21 i to izvedbama dviju predstava, u 19 sati Amatersko kazalište Sisak izvest će predstavu “Dnevnik malog Perice”, a u 21 sat održat će se repriza nove predstave Gradskog kazališta Sisak “Olga i Lina” čija je premijerna izvedba bila na završnici ovogodišnjeg 10. festivala regionalnih kazališta Prolog. Redatelj obiju predstava je Silvije Vadla.
PROGRAM:
19,00 h /Kazalište 21 / Dnevnik malog Perice, predstava Amaterskog kazališta Sisak
21,00 h / Kazalište 21 / Olga i Lina, predstava Gradskog kazališta Sisak

Ulaz na sve programe je besplatan. Potrebne prethodne rezervacije na broj telefona 044/527-479 ili 044/527-478.
Čekamo vas!