You are currently viewing Nova “Crvenkapica” gostuje u Vojniću, Mošćenici i Sisku

Nova “Crvenkapica” gostuje u Vojniću, Mošćenici i Sisku

Da postoje ljubav između djece i kazališta potvrđuje činjenica da u naredna dva mjeseca Gradsko kazalište gostuje s svojim dječjim predstavama u nekoliko gradova diljem Hrvatske. Uz nesebičnu pomoć Grada Siska i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Gradsko kazalište, u naredna dva mjeseca, prikazati će svoje najpopularnije naslove u Vojniću, Mošćenici, Koprivnici, Lekeniku, Vinkovcima i Sisku.

Novu predstavu, adaptaciju već igrane predstave ali u novom ruhu, „Crvenkapica“ GK Sisak pogledat će prvo učenici Osnovne škole u Vojniću u četvrtak, 28.9. u 10,30 sati. Nakon toga,u petak, 29.9. u 10,25 sati istu predstavu će pogledati učenici Područne škole u Mošćenici. Na početku idućeg tjedan, u ponedjeljak, 2.10. “Crvnekapicu” će pogledati polaznici Dječjeg vrtića Maslačak i zajedno s kazalištem proslaviti Dan sisačkog kazališta.

Predstava Crvenkapica poučna je priča, poznatih autora bajki braće Grimm, isprepletana obiljem humora a izvesti će ju dinamičan tim kojeg čine izvrsni mladi glumci Antonija Šašo Brkanić, Lidija Kraljić, Davor Kovač  i Lovro Ivanković i to pod redateljskom palicom Silvija Vadle.