You are currently viewing Projekcija filma “Moj život bez zraka” uz gostovanje redateljice Bojane Burnać

Projekcija filma “Moj život bez zraka” uz gostovanje redateljice Bojane Burnać

U Sisku će premijerno u Domu kulture Kristalna kocka vedrine biti prikazan dokumentarni film „Moj život bez zraka“ o svjetskom rekorderu u ronjenju na dah Goranu Čolaku. Film će se moći pogledati u četvrtak, 29. ožujka 2018. u 19 sati uz gostovanje redateljice Bojane Burnać i Čolakova trenera Ivana Drviša, u sklopu obilježavanja 110 godina kinematografije u Sisku.

Dokumentarac u režiji Bojane Burnać, roniteljice na dah i profesionalne snimateljice koja je ujedno i prva snimateljica u povijesti hrvatske kinematografije koja je snimila dugometražni igrani film, istražuje što sve stane između dva daha čovjeka koji obara sve rekorde ove discipline. Film prati Gorana Čolaka, višestrukog svjetskog prvaka i rekordera koji je već 2013. godine ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a godinu kasnije srušio i vlastiti rekord izdržavši bez zraka 23 minute i sekundu.
Moj život bez zraka prikazuje Goranove najvažnije životne trenutke koji se događaju pod vodom, kada nadilazi vlastite tjelesne mogućnosti, obara vlastite svjetske rekorde, prolazi kroz rigorozne pripreme sa samo jednim ciljem – uroniti u besmrtnost.

moj zivot bez zraka HR B2