U okviru Maslačka odlično prihvaćena radionica u OŠ SELA

Trećeg dana Maslačka mladi glumci/redatelji (Ilse, Valka i Anke) iz Nizozemske održali su likovno-dramsku radionicu u OŠ Sela. S učenicima četvrtog razreda izrađivali su predmete koje će upotrijebiti u svojoj predstavi “Kud god vas kofer vodi” koja je na repertoaru u petak, 10. svibnja u 16 sati u Kazalištu 21. Učenici su bili vrlo aktivni te su pohvalili ovu inicijativu organizatora.

Dramski studio Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca pripremio je u srijedu pravu kazališnu poslasticu za publiku Maslačka. Predstavili su se sa svojom najmlađom grupom koja je izvela predstavu “Bajka zbrčkalica”. Prikaz je to koji objedinjuje svima dobro poznate bajke, poput Pepeljuge, Crvenkapice, Snjeguljice, Ružnog pačeta, Ivice i Marice, Trnoružice… Zbrčkana bajkovita pustolovina nastala je prema tekstu Irene Kolar Vudrag, a u režiji Sanje Hrnjak.

Članovi Dramskog ansambla mladih Amaterskog kazališta Belišće, pod voditeljskom palicom Igora Angirevića, izveli su predstavu “Crvenkapica” u kojoj glume učenici 5. razreda OŠ Ivana Kukuljevića Belišće.